Online therapie bij Moon Consultancy

De voordelen van online therapie zijn:

Met online therapie help ik je vanuit jouw vertrouwde omgeving, vanuit huis of elke andere locatie. Zo krijg jij nog steeds de hulp die jij nodig hebt, maar hoef je niet af te reizen naar een locatie en kun je efficiënt met je tijd omgaan. 

Dit kan extra prettig zijn wanneer je fysiek of mentaal niet de mogelijkheid hebt om de praktijk te bezoeken.

Een behandeling via videobellen is bewezen net zo effectief als behandelen op locatie. Met mijn expertise en ruime ervaring in online behandelen geef ik jou hetzelfde vertrouwen als in de behandelkamer, maar dan op afstand.

Wil je dit zelf ervaren of persoonlijk advies over of online therapie bij jouw situatie past? Neem dan  contact op, ik help je graag.

 • de bereikbaarheid is groot. Iedereen met een internet-aansluiting kan in therapie. Denk hierbij aan mensen die in afgelegen gebieden wonen, mensen die in het buitenland wonen en graag willen spreken in hun eigen moedertaal of mensen die liever niet willen dat anderen weten dat ze in therapie zijn.
 • de behandeling is niet gebonden aan plaats en tijd. Je kunt de behandeling in betrekkelijke anonimiteit volgen in je eigen (huis)kamer en op je eigen tijd.
 • Er kunnen reiskosten worden bespaard.
 • de openheid van mensen die spreken via het internet is vaker groter. Door de wat meer indirecte en anonieme manier van spreken, zijn mensen geneigd wat meer open te zijn over hun gevoelens en gedachten.
 • bij verschillende vormen van online therapie wordt gewerkt met tekst en/of tekstberichten. Hierdoor is datgene dat in de therapie is besproken terug te lezen en te herhalen, wat een positief effect heeft op de werkzaamheid van de behandeling.

Ervaring met online therapie

Ik ben het al jaren gewend om online therapie te geven met onder andere expats, ambtenaren van verschillende ministerie’s en ambassade personeel wereldwijd. De sessie’s zijn persoonlijk en toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheden en hulpvraag.  Dus niet ‘standaard’: geen kant en klare pakketten die algemeen zijn en waarbij het onmogelijk is om ‘de diepte’ in te gaan.

Als je partner -tijdelijk- in het buitenland zit, jijzelf veel op reis bent of door andere omstandigheden niet naar de praktijk kan of wilt komen, als je lastig oppas voor de kinderen kan organiseren, als je reis- tijd en kosten wilt besparen, als je liever in je eigen vertrouwde omgeving een gesprek wilt voeren….. Een paar voordelen van online therapie bij Moon Consultancy.

De focus van online individuele- en relatietherapie

De nadruk ligt op ‘de wijze waarop’ om met elkaar in gesprek te gaan. Problemen ontstaan door een niet-effectieve manier van communiceren. Gesprekken lopen vast of eindigen met een onbevredigend gevoel. Tijdens de online relatietherapie krijgt dit in de beginfase vaak veel aandacht. Het programma beoogt jullie effectiever met elkaar te leren communiceren op een manier die past bij een liefdesrelatie. Communicatie in een zakelijk context is anders en hierin niet persoonlijk genoeg. Het programma bevat video’s, uitleg en oefeningen die je samen thuis op de bank kunt doen; gewoon vanuit je eigen, veilige omgeving.

Voor wie is de online relatietherapie?

De online therapie is er ook voor stellen die de stap naar relatietherapeut nog net te groot vinden. Door middel van het online-programma kun je zelf aan de slag gaan. Ook is het programma goed voor stellen met lichte relatieproblemen op het communicatieve vlak. Stellen die aanvullend hulp nodig hebben kunnen vaak versneld een relatietherapie traject volgen. Je kunt het programma alleen volgen of samen met je partner.

Relatietherapie is niet alleen investeren in je relatie; het is ook zelfhulp. Daarom is het mogelijk om dit programma ook alleen te volgen, om meer inzichten te krijgen in jezelf.

Start vandaag met online individuele- en relatietherapie!

Ben jij op zoek naar een manier waarop je je relatie kunt verbeteren vanuit je eigen huis? Wil je snel in beeld hebben wat er speelt en spreken met een gespecialiseerde relatietherapeut? Start dan met de online relatietherapie. Goed voor jullie relatie en goed voor jezelf.

Praktisch en concreet:

 • Beveiligde online omgeving beschikbaar (AGV proof).
 • Video materiaal is beschikbaar.
 • Eenvoudig pdf’s met oefen-materiaal beschikbaar.
 • Flexibel afspraken in te plannen.
 • Online therapie is bewezen effectief.
 • Therapie behandelingen volgens normale tarieven, zie verder op deze pagina.
 • “Spoed-APK-tje”: 6x 0,5 uur
 • “Spoed-APK-tje”: 3x 0,5 uur
 • Online therapie is zowel geschikt voor een individueel consult, relatie en gezinstherapie.
 • De digitale behandeling is niet gebonden aan plaats.
 • Met online therapie help ik je vanuit jouw vertrouwde omgeving.
 • Aanmelden gaat simpel en snel: stuur een mail naar info@moonconsultancy.nl
 • Meer informatie over therapie bij Moon Consultancy, werkwijze en tarieven, klik hier.
 • Actuele informatie staat ook op de Moon Consultancy pagina facebook
 • Wil je het laatste nieuws in je mailbox ontvangen, schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van Moon!