Managers gezocht!

Werken waar, hoeveel en waar jíj wilt…!

Extra inkomsten, een balans in werk en vrije tijd

Ben je op zoek naar extra inkomsten naast je huidige werkzaamheden, een vervangend inkomen (omdat je financiële zekerheid wilt op lange termijn) of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde collega’s!

Eigen baas zijn, voldoende geld en een gezond lichaam!

Pure4Ever begeleidt mensen die voor zichzelf, in alle vrijheid, een extra inkomenstenbron willen genereren, dan wel een volledig financiële onafhankelijkheid nastreven.

Onze specialisatie is om mensen te leren om voor zichzelf een bedrijf op te zetten, meestal naast een bestaande baan. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes. Als team opereren wij in grote groeimarkten en zetten zo een consumentennetwerk op.

Specialismen: Wij bieden vrijwel wekelijks trainingen en workshops aan. Daarnaast vindt een intensieve persoonlijke begeleiding (coaching) plaats.

Wij zijn op zoek naar en gefocust op serieuze businesspartners en werken samen met 3 type mensen:
1 die geïnteresseerd zijn in € 200 à € 500 extra elke maand, simpelweg door het aanbevelen van onze bijzondere natuurlijke producten.

2 die € 500 à € 2500 willen verdienen, coachable zijn en kunnen samenwerken in teamverband. Hierbij bouw je in je eigen tempo en mogelijkheden je eigen team op.

3 of die, zoals wij, leiderschap tonen om financieel onafhankelijk te zijn en een grenzeloos inkomen ambiëren, gecombineerd met vele extra’s zoals autovergoedingen, wereldreizen en winstdeling. Wij zijn bij deze categorie op zoek naar ambitieuze ondernemers. Deze groep ondernemers zien net als wij de mogelijkheden en voordelen van het vermenigvuldigen van uren, in plaats van ‘uurtje-factuurtje’…!

Voor alle mensen die zich willen aansluiten geldt dat wij bij wederzijdse commitment ons volledig inzetten om je optimaal te coachen en alle ondersteuning bieden die noodzakelijk is om je (persoonlijke- en business) doelen te behalen.

Interesse? Neem contact op!

Zie ook: www.pure4ever.com

Bernard Winsemius: 06- 417 797 08

Mirjam Veltman: 06-51515962

Mail: teampure4ever@gmail.com 

FaceBook: TeamPure4Ever www.pure4ever.com

Webshop: Pure4Ever Forever Living Products