Gezond en fit
Clean9 FIT Pure4Ever Forever Living Products

Clean9 FIT Pure4Ever Forever Living Products

2 Keer per jaar doe ik een cleaning van mijn lijf. 9 Dagen achtereen volg ik een duidelijk en simpel te volgen programma: FIT, waar bij ik mijn voedingspatroon afstem op het schoonmaken van mijn darmen en maag. Resultaat: veel afvalstoffen verdwijnen waardoor ik kilo’s verlies en ik krijg meer energie en voel mij een stuk lekkerder. Het gebruik van de Aloë Vera en andere voedingssupplementen helpt mijn weerstand en immuunsysteem te vergroten.

Uiteraard is het belangrijk eens kritisch naar je huidige eetpatroon te kijken. Met name de inname van toegevoegde suikers (waar zit het niet in…) kan een enorm verschil maken.

Wil jij je ook gezonder en fitter voelen en een paar kilootjes (of meer) lichter?
Met onze Clean9 kan dat perfect. Met het FIT programma kan je eenvoudig zelf aan de slag.  Mocht je behoefte hebben om begeleiding te ontvangen, dan ondersteun ik je hierin met alle plezier. Want met een gezond lijf, functioneert ook je hoofd op een minder stressvolle manier. Hoofd en lijf in balans: jij maak het verschil!

 

 

FIT Pure4Ever Forever Living Products

FIT Pure4Ever Forever Living Products

 

Forever F.I.T. is een geavanceerd voedings-, reinigings- en afslankprogramma. Ontwikkeld door Forever om jou te helpen er beter uit te zien en je beter te voelen in drie eenvoudig te volgen stappen. Start met de “cleansing” #Clean9, pak door met F15 en maak jouw transformatie compleet met V5. Na deze drie stappen ben je werkelijk FIT – Forever!

Met de #Clean9 maak jij een goede start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing” ofwel reinigingsprogramma geeft jou de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om jouw lichaam te transformeren. Minder afvalstoffen en méér energie!

Meer informatie over het FIT pakket.

Direct bestellen? Stuur mij een mail! Of kijk zelf in de webshop!